Sastojci
Baza:
70 g zobenih pahuljica
70 g oraha
110 g badema
50 g kokosovog ulja
30 g sirupa od agave
Krema
500 g svježeg posnog sira
2 kisela vrhnja
3 jaja
70 g kokosovog šećera
30 g sirupa od agave
ekstrakt vanilije
300 g svježih malina i kupina
Priprema
1.
Otopiti kokosovo ulje i u multipraktiku samljeti sve sastojke za bazu, dobivenu smjesu utisnuti u kalup za torte.
2.
Odvojiti manju šaku malina/kupina i ručnim mikserom izmiksati sa svim ostalim sastojcima za kremu, a veći dio voća ostaviti za kasnije. Smjesa bude jako tekuća. Preliti smjesu u kalup, staviti peći na cca 190°C. Peći oko 45 minuta, zatim izvaditi tortu iz pećnice i pokriti aluminijskom folijom te vratiti nazad u pećnicu. Peći još nekih 30ak minuta. Moja se torta pekla sve skupa nekih sat i 10-15 minuta.
3.
Ispečenu tortu ostaviti da se potpuno ohladi a zatim ukrasiti sa ostatkom voća. Ja sam dodala i malo šlaga na rub. Uživajte.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar