ŠNICLE NA LUKU….ODLIČNE ŠNICLE ZA KOJE ĆE VAM SVI TAŽITI RECEPT

Sastojci
Potrebno je:
600 g telećih šnicli
6 glavica crnog luka




3 čena belog luka
2 kašike brašna
po ukusu so i biber

Priprema
Šnicle izlupati, posoliti i uviti u brašno. Zagrejati ulje u jednoj šerpi i u njemu ispržiti šnicle sa obe strane i izvaditi ih na tanjir. U isto ulje napola ispržiti seckani crni luk na rebarca. Dodati mu brašno, sitno seckani beli luk, naliti vodom i malo prokrčkati. Onda dosoliti ili staviti suvi biljni začin, vratiti šnicle u sos i na tihoj vatri krčkati dok šnicle ne omekšaju.



Savet:
Služi se uz pire krompir
IZVOR: http://www.sarajevo-online.com
Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar