Kora:
- 200 g mljevene plazme
- 125 g maslaca
- 2 kašike meda
- 3 kašike nutelle
Fil:
- 500 mil slatkog vrhnja meggle
- 200 g mliječne čokolade
- 200g bijele čokolade
- 2 šlag kreme od vanilije
- 150 - 200 mil mlijeka za šlag kreme
Priprema:
Mljevenu plazmu, maslac i med staviti u posudu i izmiksati. Smjesu staviti na dno kalupa i ravnomjerno rasporediti rukama.
Koru premazati nutellom i staviti u frižider dok ne budu gotovi filovi.
U 250 mil izmiksanog slatkog vrnja staviti istopljenu mliječnu čokoladu ( istopiti na pari), a u preostalih 250 mil staviti bijelu čokoladu.
Koru premazati bijelim filom potom crnim i na kraju premazati šlag kremom od vanilije. Tortu ostaviti u kalupu preko noći.
Nema komentara:
Objavi komentar