Zdravi cheesecake s malinama i kupinama - Lagana i osvježavajuća torta!

 Sastojci

    Baza:
    70 g zobenih pahuljica
    70 g oraha
    110 g badema
    50 g kokosovog ulja
    30 g sirupa od agave





    Krema
    500 g svježeg posnog sira
    2 kisela vrhnja
    3 jaja
    70 g kokosovog šećera
    30 g sirupa od agave
    ekstrakt vanilije
    300 g svježih malina i kupina

 Priprema

    1.

    Otopiti kokosovo ulje i u multipraktiku samljeti sve sastojke za bazu, dobivenu smjesu utisnuti u kalup za torte.




    2.

    Odvojiti manju šaku malina/kupina i ručnim mikserom izmiksati sa svim ostalim sastojcima za kremu, a veći dio voća ostaviti za kasnije. Smjesa bude jako tekuća. Preliti smjesu u kalup, staviti peći na cca 190°C. Peći oko 45 minuta, zatim izvaditi tortu iz pećnice i pokriti aluminijskom folijom te vratiti nazad u pećnicu. Peći još nekih 30ak minuta. Moja se torta pekla sve skupa nekih sat i 10-15 minuta.
    3.

    Ispečenu tortu ostaviti da se potpuno ohladi a zatim ukrasiti sa ostatkom voća. Ja sam dodala i malo šlaga na rub. Uživajte.

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar